Mēs jums gatavojam ēdienu no tā “kas svaigs un gards”. Nepieturamies pie vienas ēdienkartes, bet prioritāri izmantojam to, kas izaudzis pašu saimniecībā vai kaimiņos. Ja atpūtīsieties viesnīcā, iespējams, ēdienkarti varēsim pateikt tik iepriekšējā dienā, kad zināms svaigākais pievedums. Bet vienmēr piedāvāsim gaļas ēdienu, visdažadākos dārzeņus, jūrkantes zivi, gatavojam veģetāriešiem un vegāniem. Dārzeņi, augļi, ogas un garšaugi vairumā nāk no pašu dārza. Esam pārliecināti, ka nekas nav labāks par svaigu dārzeni. Mēs redzam, kā jums tīk tikko no dobes nācis cepts patisons vai kabacis pat brokastīs. Jūs esat pārsteigti, cik labi tas garšo!
Brokastis: 15 EUR
3 kārtu maltīte: 35 EUR;
2 kārtu maltīte: 29 EUR;
Pamatēdiens: 20 EUR;
Deserts vai uzkoda: 10 EUR;
Pusdienu zupa: 7 EUR
Augstu vērtējam savu dalību “Latgales kulinārā mantojuma biedrība“. Viens no pamata uzstādījumiem ir vismaz 70% vietējo izejvielu izmantošana. Tā mēs spējam “izgaršot Latviju”. Sev par mērķi esam uzlikuši vietējo izejvielu pārvēršanu inovatīvos, mūsdienīgos un apetīti rosinošos ēdienos. Muiža ir vieta, kur gardās maltītēs pārtop daudzu mājražotāju un vietējo saimniecību produkcija, kā siers, zivs, paipalas, gardākais medus, un šī ir iespēja arī jums iepazīties fantastisko Latvijas laužu veikumu.
Darba laiks
Viesnīcas viesiem Pat tad, ja kādas darba dienas vakarā baudīsiet pie mums divvientulību vienā no viesnīcas numuriem, jums restorāns ir atvērts un...
Uzzini Vairāk